Kreativ kveld med Granvin husflidlag i Kulturbanken

Granvin husflidlag inviterer til kreativ kveld i Kulturbanken torsdag 25.oktober

Stengt i Ulvik torsdag 11.10

Ulvik bibliotek er stengt torsdag 11.10 klokka 16:00 - 19:00 grunna ferieavvikling

Teaterkompaniet Grep til Ulvik og Granvin

Laurdag 27.oktober får vi attsyn med Teaterkompaniet Grep på biblioteka i Ulvik og Granvin.
Førre gang vitja ho oss med borneframsyninga om Ulla Krulle og Den gåtefulle Vegen. Denne gongen er det stykket Soleklart og Månelyst som står på plakaten.

Teaterkompaniet Grep til Ulvik og Granvin

Fine stemmer på Ulvik folkebibliotek

Forteljarstund med Marianne Stenerud

Biblioteket inviterer til forteljarstund for barnehagen og 1.klasse i Kulturbanken fredag 14/9 klokka 11:30.

Forteljarstund med Marianne Stenerud

Prøv Biblioteksøk – alle bibliotek i eit søk

På Biblioteksøk kan du låne frå alle norske bibliotek. Med eit enkelt søk kan du finne ei bok, ei lydbok, ein film eller ei musikkinnspeling. Ved å logge inn med Nasjonalt lånekort, kan du bestille til ditt lokale bibliotek.
Du kan også få direkte tilgang til litteratur som er digitalisert i Nasjonalbiblioteket.

Prøv Biblioteksøk – alle bibliotek i eit søk

Biblioteka har fått nye personvernreglar

20. juli 2018 tredde ein ny personopplysingslov i kraft i Noreg. Du (og eg) har fått nokre nye rettar, og alle norske verksemder har fått større ansvar i samband med registrering av personopplysingar.

Biblioteka har fått nye personvernreglar

Granvin held meirope måndag 25.6

Måndag 25.juni held biblioteket meirope heile dagen. For dei som ikkje nyttar meirope, hugs å kome innom og låne bøker før sommaren!

Dei siste bemanna opningsdagane er torsdag 21.6 og torsdag 28.6 mellom 12-17

Les meir »

Sommarstengt i biblioteka i juli

Ulvik folkebibliotek held sommarstengt frå 28.juni til 29.juli
Granvin folkebibliotek held sommarstengt frå 29. juni til 29.juli
Det er ikkje tilgang på meirope bibliotek i same periode.

Med ynskje om ei god sommar!