Sommarstengd

Ulvik bibliotek har stengd i heile juli! Hugs å låne bøker før sommarferien.

Skrivekonkurranse om miljø

Koronapandemien har vore katastrofal for mange, men har òg medført at klimagassutsleppa har gått ned. Kva tenker du om det? Vi inviterer barn og unge til skrivekonkurranse om miljø. Med på vegen får du skrivetips frå Ingelin Røssland.

Skrivekonkurranse om miljø

Jorda rundt frå sofakroken

No når vi ikkje reiser så langt, kan det vere ekstra godt å reise vekk i andre sine reiseskildringar. Her får du tips om polare eventyr, dristige seglasar og møte med det ukjende, frå Nasjonalbiblioteket sine digitale lese- og lytteopplevingar.

Jorda rundt frå sofakroken

Turliv i koronatid

Korleis kan vi piffe opp nærturen og har du tenkt på at du ikkje bør bruke turpostkassane akkurat no? Her får du tips om turliv for tida vi er i, med aktuelle appar og anna.

Turliv i koronatid

Med vandrestav, skisseblokk og pistol

«Paa flugt, paa fart over fjeldet»

Kva dreiv Catharine Hermine Kølle? Lenge før det var vanleg for ei kvinne å reise på eige hand, vandra ho år etter år i inn- og utland. Ho skildra opplevingane med akvarellar og tekstar i rikt omfang. Var det vetetrong? Sterk «inbildningskraft»? Var ho på vandring vekk frå eit einsformig liv eller sine eigne tankar?

Med vandrestav, skisseblokk og pistol

Vågestykket – Veien mot felleskapet

Velkomen til forfattarbesøk på Granvin bibliotek med Inger Anita Herheim og boka Vågestykket - Veien mot felleskapet