Vågestykket – Veien mot felleskapet

Aktuelt   

Velkomen til forfattarbesøk på Granvin bibliotek med Inger Anita Herheim og boka Vågestykket - Veien mot felleskapet

Herheim har skrive ei personleg og spanande historie om jenta som måtte klare seg med stadig mindre høyrsel, og korleis hun utkjempa striden om ein plass i fellesskapet.
Forfattaren inviterer lesaren med på ei reise inn i dei vanskelige utfordringane, og videre ut i utforskande adferd i søken etter meistring.

Inger Anita Herheim er 53 år, gift og har tre vaksne born. Ho bur på Voss der ho driv Voss Fysioterapi i lag med to kollegaer. Ho er utdanna fysioterapeut ved HiB 1986, med  vidareutdanning i psykomotorisk fysioterapi HiO 1996, og vart pesialist i 1999. Ho har elles teke arbeids- og organisasjonspsykologi UiB 2002, med vidareutdanning i kognitiv terapi HiSF j 2010 og 2011. Ho har vore ekstern foredragshaldar på rehabiliteringskurs ved HLF Briskeby skole og kompetansesenter frå 2004 – Utarbeida diverse sjølvhjelpslitteratur for cochleaimplanterte i lag med audioped Siri Skollerud, med støtte frå extrastiftelsen.

I samtale med Linda Hjeltnes

Tid: Torsdag 24/10

Klokka 19:00
Inngang 100,-
Ope for alle