Prøv Biblioteksøk – alle bibliotek i eit søk

På Biblioteksøk kan du låne frå alle norske bibliotek. Med eit enkelt søk kan du finne ei bok, ei lydbok, ein film eller ei musikkinnspeling. Ved å logge inn med Nasjonalt lånekort, kan du bestille til ditt lokale bibliotek.
Du kan også få direkte tilgang til litteratur som er digitalisert i Nasjonalbiblioteket.

Prøv Biblioteksøk – alle bibliotek i eit søk

Biblioteka har fått nye personvernreglar

20. juli 2018 tredde ein ny personopplysingslov i kraft i Noreg. Du (og eg) har fått nokre nye rettar, og alle norske verksemder har fått større ansvar i samband med registrering av personopplysingar.

Biblioteka har fått nye personvernreglar

Granvin held meirope måndag 25.6

Måndag 25.juni held biblioteket meirope heile dagen. For dei som ikkje nyttar meirope, hugs å kome innom og låne bøker før sommaren!

Dei siste bemanna opningsdagane er torsdag 21.6 og torsdag 28.6 mellom 12-17

Les meir »

Sommarstengt i biblioteka i juli

Ulvik folkebibliotek held sommarstengt frå 28.juni til 29.juli
Granvin folkebibliotek held sommarstengt frå 29. juni til 29.juli
Det er ikkje tilgang på meirope bibliotek i same periode.

Med ynskje om ei god sommar!

Under ein månad att!

No er det under enn ein månad att til elevane i 1-7 klasse på Granvin barne- og ungdomskule kan registrere seg på nett for å delta på Sommarles 2018! Informasjonsmøte i Kulturbanken fredag 25/5 frå klokka 09-11.

Meirope på raude dagar

Kristi himmelfartsdag, 17. mai og 2. pinsedag er biblioteket ubemanna og held meirope

Meirope på raude dagar

Bli med på Sommarles 2018!

Sommarles er ein digital lesekampanje for 1.-7. klasse frå 1.juni til 31. august.
Les bøker, få kule premiar, prøv det nye spelet og les sommarlesforteljinga til Mari Moen Holsve!

Meir info om påmelding kjem

Les meir »
Bli med på Sommarles 2018!

Opningstider i Ulvik veke 12 og veke 13

Ferieavvikling og påskestengt: